Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гореща Латино Фиеста в комплекс Марина Кейп, Ахелой



Ключови думи:
11 Юли 2008, Петък





Точно два дни след официалната промоция на албума си "Абсент", Нина Николина и Калин Вельов ще направят и първата морска промоция на албума. На 12 юли 2008 г. от 21ч. на големия басейн в комлекс Марина Кейп в Ахелой ще се проведе Латино Фиеста Лято 2008. Нина Николина и Калин Вельов ще изпълнят на живо всичките дванадесет песни от албума си. Дуетът ще бъде съпроводен от тяхната група Латино Комбо, която включва шест от най-добрите български латино музиканти. В концерта ще участва и салса формацията TUMBAITO, която допълнително ще разгорещи латино страстите в Марина Кейп.
Най-известните латино изпълнители в България наложиха своя уникален стил "Латино Чил Аут", смесвайки музика от Бразилия, Карибите, Португалия и Латинска Америка и прибавяйки техния собствен език и стил.
По време на концерта четири танцови двойки ще представят визуално изкуството на латино танца. В програмата е включен и кратък Латино уъркшоп в паузата между двете части, в който танцьорите обучават на лесни стъпки желаещи от публиката да ги усвоят. По-късно същите хора са поканени да се присъединят в шоуто по време на концерта на TUMBAITO, така че да се насладят заедно с професионалните танцьори на салса изкуството.
Втората част ще бъде истинска Салса Фиеста с най-популярните танцувални латино и салса хитове, представени от Калин Вельов & TUMBAITO Salsa Band. Програмата включва и по-лежерни песни от репертоара на "Buena Vista Social Club". Салса групата TUMBAITO е създадена от Калин Вельов през 2007 и оттогава се налага като най-добрата салса формация на Балканите. Те комбинират стилове от Пуерто Рико, Колумбия и Куба, като са на път да запишат и своята първа българска салса песен.



Прочетено: 8004 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини Строители на съвременна България Мото клуб Кукерландия 2011, Ямбол Кой си изгуби мидите? нощен бряг трансвагон дъга Алёша. 9 мая 2015 года Републиканска след ремонта
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development