Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гореща Латино Фиеста в комплекс Марина Кейп, Ахелой



Ключови думи:
11 Юли 2008, Петък





Точно два дни след официалната промоция на албума си "Абсент", Нина Николина и Калин Вельов ще направят и първата морска промоция на албума. На 12 юли 2008 г. от 21ч. на големия басейн в комлекс Марина Кейп в Ахелой ще се проведе Латино Фиеста Лято 2008. Нина Николина и Калин Вельов ще изпълнят на живо всичките дванадесет песни от албума си. Дуетът ще бъде съпроводен от тяхната група Латино Комбо, която включва шест от най-добрите български латино музиканти. В концерта ще участва и салса формацията TUMBAITO, която допълнително ще разгорещи латино страстите в Марина Кейп.
Най-известните латино изпълнители в България наложиха своя уникален стил "Латино Чил Аут", смесвайки музика от Бразилия, Карибите, Португалия и Латинска Америка и прибавяйки техния собствен език и стил.
По време на концерта четири танцови двойки ще представят визуално изкуството на латино танца. В програмата е включен и кратък Латино уъркшоп в паузата между двете части, в който танцьорите обучават на лесни стъпки желаещи от публиката да ги усвоят. По-късно същите хора са поканени да се присъединят в шоуто по време на концерта на TUMBAITO, така че да се насладят заедно с професионалните танцьори на салса изкуството.
Втората част ще бъде истинска Салса Фиеста с най-популярните танцувални латино и салса хитове, представени от Калин Вельов & TUMBAITO Salsa Band. Програмата включва и по-лежерни песни от репертоара на "Buena Vista Social Club". Салса групата TUMBAITO е създадена от Калин Вельов през 2007 и оттогава се налага като най-добрата салса формация на Балканите. Те комбинират стилове от Пуерто Рико, Колумбия и Куба, като са на път да запишат и своята първа българска салса песен.



Прочетено: 8020 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Римокатолическата черква изгрев бл.29 вх.7 на границата с брега Индивид в Червено море до паркинга на Аз Във висините палма Община Бургас Един рицар в Париж от Бутик Александропулис, юни.2007 Tiffi Shop
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development