Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Йоан влезе в кабинет срещу кметството



20 Юли 2008, Неделя





Фирмата на Костадинов е само на 200 метра от прозореца на Димитър Николов
Йоан Костадинов, който ни управлява 12 години от достолепния си кабинет на втория етаж в мраморния палат с белите колони на ул.”Александровска” 26 и се вписа в историята на Бургас като кметът с най-дълъг мандат, явно не иска да напуска аурата на властническото място. Той е наел офис на ул.”Възраждане”7, само на 20 метра от пресечката на “Богориди” при бившото кафе “Пирин”-чето. Новият му кабинет се намира на втория етаж в новопостроена офис сграда в различни нюанси на зеленото. По въздух отстои на не повече от 200 метра по диагонал  от кметския кабинет, където през есента седна лидерът на ГЕРБ Димитър Николов. “Фактор” е първата медия, която узна къде ще продължи трудовия си път екскметът, за когото месеци наред се спрягаха всевъзможни варианти – от посланик в Москва, през член на пристанищния борд, до отварянето на транспортна фирма.
Сградата има специален пропускателен режим. Засега в нея е населен само вторият етаж – там където ще е фирмата на Костадинов. Няма табелки и указания за живот в нея. За да се добереш до офиса, трябва да те запишат при охраната на партера,  след това да се убедят дали действително има уговорка за достъп и едва тогава посетителят получава електронна карта, която с магнит да задвижи асансьора.

Пълният текст

http://factor-bs.com/news-3933.html



Прочетено: 2867 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 На Вая Театър за драма. опера и балет, Бургас Пътна помощ мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Флора Бургас 2009 шарено килимче Бургас козунак
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development