Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тийнейджъри фалшифицират карти за извънградски превоз28 Юли 2008, Понеделник

Фалшиви абонаментни карти за извънградски превоз са заловили контрольорите на най-голямата превозваческа фирма в Бургаски регион "МБус".
Само за ден те са хванали шест подправени карти по най-натовареното направление Бургас – Слънчев бряг. Измамниците са тийнейджъри, които са направили опит да пътуват с карти, извадени на принтер.
Гратисчиите са се надявали да минат незабелязани, като са пътували в часове, когато автобусите са били претъпкани с прибиращи се от курорта работници.
"Фалшификатите са лесно разпознаваеми и не могат да заблудят опитните контрольори. Тревожното е, че деца се опитват да мамят по този начин", коментира управителят на "МБус" Румен Христов.
От превозваческата фирма не изключват възможността за разработена схема, по която фалшификаторите да се опитат да продават карти на по-ниска цена. Цената на една месечна абонаментна карта от Бургас до Слънчев бряг и обратно е 170 лв.
За случая е уведомена регионалната дирекция на полицията в Бургас.   


Прочетено: 1125 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Несебър къща над р-нт ремонт носачи Пристанище Приморско Алеша бял минзухар Vision Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД паметникът на Руската армия КАМЕРА Площад Тройката, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development