Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Започва изграждането на болница в село Ветрен



Ключови думи:
28 Юли 2008, Понеделник





Семир Абумелих, собственик на Медицински център "Света София” в Бургас, започва изграждането на болница в бургаското село Ветрен. Сградата ще е на пет етажа и ще разполага с безплатен паркинг и кът за отдих. Специална площадка за хеликоптер ще позволи приемането и транспортирането на пациенти в критично състояние. За трудноподвижните хора ще бъдат изградени два асансьора, а също и помещения в тоалетните. Във VIP апартаментите ще има телевизор, интернет и минибар. Дори в двойните стаи всеки пациент ще разполага със самостоятелен кът с телефон и паник бутон, вграден в самото легло. В луксозните студиа за родилките пък ще има и диван за половинките им, в случай че татковците не желаят да се отделят от майката и новороденото. Модерна апаратура ще обслужва седемте отделения в болницата, най-голямото от които ще бъде акушерно-гинекологичното. За бременните е предвидена и тренировъчна зала за йога, в която да релаксират и да усвояват техниките за раждането. За екстрите ще се заплаща допълнително, но пациенти ще могат да постъпват за лечение и чрез Здравната каса. Болницата ще разполага със 110 легла и ще бъде готова в началото на следващото лято.
"Целта е условията да се доближат максимално до домашните, за да не се травмират пациентите допълнително от факта, че се намират в болница”, обясни инвеститорът. "В болницата ще се извършват сложни и животоспасяващи операции, за които ще каним светила в медицината от цял свят", каза още Абумелих.


Прочетено: 3147 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
3
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конструкция Жреци на музите 2009 pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. аз Коктейл Труженики моря Бургаският мост през 2011 г. За Майсторите!!!!!!! Професионални Кокили!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development