Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тридневен хип-хоп маратон в къмпинг "Смокиня"



Ключови думи:
30 Юли 2008, Сряда





На 8, 9 и 10 август бар Smokin" beach в къмпинг "Смокиня" ще се превърне в сборен пункт на всички хип-хоп фенове за 60 горещи часа с любимата им музика. Толкова ще продължи музикалният маратон на юг от Созопол, който NESCAFÉ 3in1 подкрепя. Той се провежда под надслов "NESCAFÉ 3in1 представя неочаквано добро обединение - Sniper Reunion". На сцената ще се качат Спенс, Димна завеса, Скопие виа София, O.C.G, Пикасо - все имена, тясно свързани със Sniper records - име легенда в българския хип хоп. За настроението на присъстващите ще се погрижат диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G. Те ще дежурят на пулта, за да не спира музиката дори и в 8 сутринта. Специални гости на събитието са Раптон Рекърдс и брейк денс формация Sleepwalkingz.
Началото ще бъде дадено от 18 часа на 8 август, петък, с въвеждащо парти за опознаване и загрявка. Очаква се бомбата да избухне на следващата вечер - 9 август, събота, когато ще бъде основният LIVE. На сцената един след друг ще излязат хората, които преди 5-6 години създадоха последната рап вълна. На 10 август, неделя, в Smokin" beach ще забиват Раптон рекърдс, една сравнително нова формация на Българския рап небосклон. Тогава със сигурност ще има какво да се чуе, защото Спенс и Сарафа (Раптон) ще представят тракове от своя най-нов проект. В събота и неделя през деня за всички ще има забавни игри и награди.
Идеята за това събитие се родила в главата на собственика на бара Деко, голям фен на Снайпер. Две лета на бара се заформяли здрави ъндърграунд рап купони. Тази година той решил да направи събитието още по-мащабно.
Преди голямото събитие в ефира на телевизия Мад ТВ ще се разиграе игра. Победителят и двама негови приятели ще бъдат настанени в палатката на NESCAFÉ 3in1. От радио Енджой пък обещават, че всяка сутрин Спенс и неговият екипаж ще подгряват настроението до деня, в който стартира Sniper Reunion.
Входът през трите дни на маратона е свободен. Поканени са всички фенове да дойдат за един незабравим хип-хоп уикенд на плажа. А организаторите могат само да се надяват това да се превърне в една неочаквано добра традиция.


Прочетено: 3146 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 жици край пътя парапетът до kq Аз с майка и татко Източнокатолическата черква Божидара -спокойствие в морската градина ухажване Welcome Инкубатори за люпене на яйца Щрауси край Грудово
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development