Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Несебърски деца ще участват в проект на ЮНЕСКО



Ключови думи:
12 Август 2008, Вторник





 По покана на Демократичния съюз на жените в гр. Бургас, две деца от Община Несебър ще вземат участие в Международния младежки лагер на ЮНЕСКО в Гърция. Лично Председателя на Общински съвет Несебър г-н Благой Филипов ще изпрати младите посланици на 13.08.2008 г. с пожелание да представят достойно Несебърския край.


Международният младежки летен лагер на ЮНЕСКО се организира за десета поредна година от ЮНЕСКО Център на жени за мир на балканските страни. Лагерът е разположен на остров Халкидики и ще приемe участници от 20 държави. 

Делегацията включва деца проявили своя талант в областта на изкуството, поети и танцьори. Участниците трябва да говорят добре английски език, за да могат да вземат участие във всички дискусии, свързани със съответния регион. Всяка година лагерът има различна тема. Това лято децата ще работят по проект „Културните различия и международен диалог”.

В рамките на специална „Вечер на България”, децата на Бургас, Несебър и Царево ще представят страната ни и ще запознаят участниците в проекта с богата й култура и история. Голям интерес за ЮНЕСКО представлява град Несебър, обявен за културен паметник.

След завръщането си, децата ще бъдат сътрудници на Демократичния съюз на жените в Бургас по темата на проекта.

 



Прочетено: 3148 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Весела Spirit of Burgas Изгрев ВИК УСЛУГИ БУРГАС Следобедно кафе Раковини във въздуха Коктейл Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ АЗ успях! Неизмазана тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development