Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Моторни лодки в морето ще охраняват MTV феста в Бургас



Ключови думи:
14 Август 2008, Четвъртък





Моторни лодки с патрулиращи спасителни екипи ще осигуряват безопасността на меломаните по време на MTV феста "Spirit Of Burgas". Спасителите няма да допускат разгорещените фенове да навлизат в морето, за да предотвратят нежелани инциденти.Това съобщи изпълнителният директор на фирмата-концесионер на плажната ивица "Онтайм" Георги Велков, предаде Dnevnik.bg.
Като допълнителни мерки за безопасност, по искане на община Бургас и на организаторите на проявата, концесионерът е демонтирал всички табели, плажни чадъри, волейболното игрище, временните съблекални, подвижните тоалетни и кошчета за смет. От "Онтайм" със собствени средства са изградили широко стълбище за подход от централния вход към плажа - за поемане на публиката.
Осигурен допълнителен персонал за почистването на плажната ивица в зоната на феста, като за целта екипът с почистващата машина ще работи с допълнителни смени. Коригиран е и графикът на автомобилите, които извозват сметта от плажната ивица.
"Очакванията ни са за рязко увеличаване на броя на посетителите не само на Централен, но и на Северния плаж в дните на феста и затова сме създали необходимата организация, за да посрещнем всички гости на нашата ивица", коментира Велков.
Броят на спасителите е увеличен. Служителите, които отговарят за почистването също ще бъдат повече. На Северния плаж са осигурен дори безжичен интернет, допълни Георги Велков.

 

Автор: ЧФ

http://www.factor-bs.com/news-4624.html



Прочетено: 2693 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 самолет Бургас., ФЛОРА 2008 Кокили за Строители Международен Семинар на фризьорите София Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Конкурс прическа Бургас 2009 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Змийския остров - Созопол Списание Влъхвите флора 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development