Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Havana Club представя El Culto A La Vida - за първи път в България група NU HAVANA – КУБА



Ключови думи:
15 Август 2008, Петък





От 19 до 23 август 2008 година за първи път в България ще гостува кубинската група NU HAVANA за участие в клубни партита по морето. Групата идва благодарение на подкрепата на Перно Рикар България, вносител на ром “Havana Club”. Nu Havana е музикална формация от артисти, избрани от Министреството на културата на Куба. Групата се състои от 5 човека – Жанет Трило (Mr. Janet Trillo) - перкусии, Алексей Куесада (Mr. Alexey Quesada) - тромпет, водещият Освади Деспани  (Mr. Osvady Despaigne),  танцьорките Алделис Пъблес (Ms. Aldelys Publes) и Нархара Фуентес (Ms. Narjara Fuentes). Стилът на групата е компилация между традиционните латински ритми soul, bossa, latin и модерното звучене на световната денс музика. „Nu” в името на групата е израз на миксирането на автентичен кубински стил със съвременна западна музика.
Групата NU HAVANA показва на живо уникална емоция в духа на кубинската душевност, начин на живот и музика. В представленията се усеща неустоимият кубински култ към живота. Чрез музика и танц кубинците изразяват сърцето на кубинската култура.


Календар на участията на група NU HAVANA
 
19 август 2008 година - 22:30 Mojito, 24:00 Кult - Созопол;
20 август 2008 година - 22:30 Swinging Beach, 23:30 Friends Beach, Лозенец;
21 август 2008 година - 16:00, 23:30 Bedroom Beach, Слънчев бряг;
22 август 2008 година - 19:30 сцена Havaneira Passion, крайбрежна алея, гр. Варна;
23 август 2008 година - 15:30 A-Lounge, 23:00 Copacabana, гр. Варна;

Ромът “Havana Club” е единственият известен в цял свят истински кубински ром.
Името на рома било избрано така, че символично да обединява два свята: традиционните кубински корени и неповторимостта на Хавана с нощния живот, който се асоциира с интернационалната дума “клуб”.
В продуктовата гама на “Havana Club” влизат:

Havana Club Añejo Blanco –отлежал бял кубински ром и най-младият член на семейството на Havana Club. Този ром е отлична съставка за традиционни кубински коктейли като Mojito и Havanissima.

Havana Club Añejo Especial –отлежал ром с интензивни аромати, отлична съставка за направата на прочутия кубински коктейл Cuba Libre. 

Havana Club Añejo 7 Años – тази изключителна напитка притежава тъмен тютюневокафяв цвят, който е резултат от смесването на няколко партиди стари ромове, всеки от които е отлежавал минимум 7 години.  


За Pernod Ricard 

Перно Рикар е основана през 1975 година чрез сливането на две френски компании за алкохол – Pernod и Ricard. Впоследствие се разширява с придобиване на дестилерии в цяла Европа, САЩ, Австралия. В началото на 90-те Перно Рикар подписва глобален договор с Куба за развиване на марката Havana Club в световен мащаб, а по-късно придобива дистилерии за джин (Beefeater), уиски (Ballantine’s, Chivas Regal) и висококачествено вино в Испания и Новия Свят. През 2001 компанията закупува водка Wyborowa в Полша.
Френският холдинг произвежда 11 от най-търсените алкохолни напитки в света, и е най-голямата компания за вино и спиртни напитки в Европа и Азия.



Прочетено: 7789 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мото клуб Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 централна градска тоалетна Underwater МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Републиканска след ремонта производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Индивид в Червено море Бургас-моста Първа копка Първа пролет наближава, кокичета в двора
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development