Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стартира регистрацията за най-голямата конференция за софтуерни разработчици в Югоизточна Европа



20 Август 2008, Сряда





DevReach 2008 ще се проведе на 13-14 октомври 2008 г. в Интер Експо Център в София

20 август 2008 г., София. Регистрацията за една от най-мащабните конференции в Югоизточна Европа за софтуерни разработчици на .Net платформа вече е отворена на www.devreach.com. Конференцията се провежда за трета поредна година и се превръща в едно от най-значимите събития за .NET общността в региона. Регистриралите се за участие в конференцията до 15 септември ще получат 20% отстъпка от цената.

Целта на конференцията е да запознае софтуерните разработчици с последните тенденции и световния опит в областта на Майкрософт технологиите. Програмата включва над 40 лекции протичащи паралелно, разпределени в 4 сесии. Сред лекторите тази година са световноизвестни имена като Ричард Кембъл от .NET Rocks, регионалните директори на Майкрософт Тим Хъкъби, Стивън Форте и Влади Чалков, сертифицираните консултанти и MVP-та (Most Valuable Professional) на Майкрософт Мигел Кастро и Лино Тадрос, главният технически евангелист на Телерик Тод Англин и други.

DevReach 2008 ще даде възможност на участниците да се запознаят с новите технологии на Майкрософт – Silverlight и Entity Framework, както и да разберат какви са най-новите тенденции в използването на WCF, WF и WPF. Софтуерните разработчици ще научат и как да повишат стабилността и ефективността на приложенията, които разработват на вече утвърдени технологии като ASP.NET, AJAX и WinForms. Лекциите свързани с тях включват и използването на добри практики в разработването на приложения, както и TDD (Test-Driven Development).

Участниците в конференцията ще имат възможността да се запознаят и с тенденциите в развитието на най-новите Microsoft технологии като Oslo и .NET Framework 4.

DevReach 2008 се очаква да привлече над 400 души, сред които софтуерни разработчици, IT консултанти и мениджъри от България и Европа. Събитието се организира от Телерик и Мартин Кулов, от кulov.net, със съдействието на Майкрософт България.



Прочетено: 2991 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Източен лопох цвят Красимир Балъков Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Фонтанът на след кафето Първа копка Алеята-Бургас Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Конкурс прическа Бургас 2009 закачалки 1 Заслон в местност Силкосия
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development