Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Джеф Скот Сото ще става бургаски зет. на 23.Август - рок концерт пред часовника.



Ключови думи:
22 Август 2008, Петък






Джеф Скот Сото ще става бургаски зет следващата пролет. Той е луд по Милена, с която живее в Лондон. На 23.Август - рок концерт пред часовника. Бек вокали на певеца ще е известно бургаско трио - НМВ (Николов-Мануелян-Симеонов). За целта вече са проведени няколко разговора и отрепетирани движенията на рамото.

Легендарният фронтмен на Ингви Малмстийн, „Талисман" и „Джърни" - Джеф Скот Сото ще поднесе уникално и неповторимо шоу за гражданите и гостите на Бургас на 23 август /събота/ от 20.30 часа на сцена Часовника. Съорганизатор на рок - концерта е Община Бургас.
В продължение на 1.30 ч. певецът с неподражаема бленда на гласа и една от най-добрите в момента бургаски банди „Грас" ще разтърсят града с кавър - версии на незабравимите „Куин", „Ван Хален", Мадона, Сийл и мн. др. Рок - вокалът Джеф Скот Сото ще изпълни и свои авторски парчета от периода с култовия китарист Ингви Малмстийн и групите „Талисман" и „Джърни".
Звездата на световната музикална сцена има над 60 албума с негово участие зад гърба си. В тях изпълнителят си партнира с редица невероятни китаристи и музиканти - „Ван Хален", Аксел Руди Пел, Браян Мей от „Куин", Глен Хюз, басист и вокалист на рокдинозаврите „Дийп Пърпъл", с когото са лични приятели и много др. Въпреки участията му в хеви - метъл и хард - рок банди, певецът предпочита по-мелодичните и солови изпълнения. В последните години в музикалните среди името на Джеф Скот Сото се спряга за бъдещ вокалист на легендарните „Куин". От известно време изпълнителят развива успешна самостоятелна кариера.

Черноморски Фар



Прочетено: 5242 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Алёша. 9 мая 2015 года Машините на Леонардо ухажване жълто пепи Странджа през есента Заслон в местност Силкосия Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Бургас, Флора 2008 Морска градина Бургас вечерен Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development