Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас временно превърна свой терен в паркинг



Ключови думи:
27 Август 2008, Сряда





Община Бургас почисти и заравни свой терен на ул. „Сливница" 75. Временно той ще се използва за паркинг. Гражданите могат да паркират автомобилите си там безплатно.

Доскоро парцелът приличаше на бунище. Той беше обрасъл и отрупан с всякакъв вид отпадъци, най-вече строителни. В продължение на 4 дни тежкотоварна техника разчистваше мястото. Оттам са извозени 290 тона боклук.

Общинската администрация продължава да обмисля алтернативни варианти за облекчавене на проблема с паркирането в града.

Община Бургас призовава гражданите да паркират автомобилите си на определените за това места. Собствениците на превозни средства, паркирани в зелени площи и върху тротоари, ще бъдат санкционирани.

От общинско предприятие „Спортни имоти, паркинги и гаражи" припомнят, че свободни паркоместа в центъра на града има пред входа на ЖП гара, в подземния паркинг при Операта, паркинга до х-л „България", паркинга при входа на пристанището и паркинга на ул. „Демокрация" - в участъка от „Симеон I" до „Богориди".

Гражданите могат да ползват и частни паркинги.

На еднопосочни улици като „Лермонтов" и „Фотинов" е разрешено паркиране само от дясната страна по посока на движението. От лявата страна може да се паркира временно, за разтоварване на стока.

През изтеклия уикенд служители от Община Бургас и полицията проведоха съвместна акция по локализиране на неправилно паркирани автомобили. Резултатите от нея са следните: 21 вдигнати от паяците коли и 19 съставени акта. Направени са и над 300 снимки на неправилно паркирани превозни средства, чиито собственици ще получат наказателни постановления до 10 дни. В Бургас съвместните акции от този вид ще се превърнат в редовна практика.

Община Бургас



Прочетено: 2376 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие Бургас-моста Храбрая ворона Spirit of Burgas Синята пеперудка Лятото ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК лека вечер Професионални Кокили!!! Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Извор на Марина река
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development