Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

От 8 до 14 септември ще се проведе традиционната Седмица на пожарната безопасност



Ключови думи:
07 Септември 2008, Неделя





Кулминацията ще е на 14 септември, когато българските огнеборци отбелязват своя професионален празник


За поредна година българските пожарникари ще организират Седмица на пожарната безопасност. Превърналата се в традиция инициатива включва организирането на дни на отворените врати, различни демонстрации на пожарна техника, организирането на фотоизложби, отдаването на почит пред саможертвата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг огнеборци. Във всички регионални Звена на “Пожарна безопасност и спасяване” ще бъдат разкрити приемни, където гражданите могат да се запознаят с работата на огнеборците, възможностите им за реагиране, както и да споделят впечатленията си от работата на пожарникарите.
Тази година в рамките на Седмицата на пожарната безопасност ще се проведе Четвъртия световен шампионат за пожарникари и спасители. Събитието е под патронажа на премиера на страната Сергей Станишев. Спортната проява ще се състои на Националния стадион “Васил Левски” от 11 до 13 септември. Участие в шампионата ще вземат представители на над 20 държави.
Специално за Седмицата на пожарната безопасност и националния празник на българските огнеборци на 9 септември ще бъде валидирана нова пощенска картичка.

 



Прочетено: 3376 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Данил аз димитров ден витраж1 Spirit of Burgas Водна топка моите цветя тръби вместо сняг на Коледа Великолепието на Париж от Бутик Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development