Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Петрол АД стартира мащабен проект по залесяване в цялата страна



10 Септември 2008, Сряда





На 11.09.2008 г. (четвъртък) от 14.00 часа, в зала „Капитанска” на Интерхотел „България”, на пресконференция, която обявява старта на поредната общественозначима кампания, която е инициирана и ще бъде реализирана от лидера на пазара на горива у нас „Петрол” АД. Партньор в социално ангажираното начинание на компанията е Държавната агенция по горите. Със своята подкрепа „Петрол” АД се включва в инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България".
На събитието ще присъстват Иван Костадинов, главен директор „Търговия и маркетинг” и член на УС на „Петрол” АД, Венцислав Пенгезов, Директор «Бизнес развитие» и Катерина Игнатова, Мениджър «Връзки с обществеността» на компанията, инж. Костадин Вретенаров, заместник-директор на Регионална дирекция по горите, Недко Недев, експерт «Охрана», инж. Стоян Терзиев, експерт «Залесяване» и инж. Спас Тодоров, Директор «Информационно обслужване и връзки с обществеността» към Държавната агенция по горите.
На пресконференцията ще бъде представена информация за залесителните дейности, извършващи се с финансовата подкрепа на „Петрол” АД и провеждащи се на  територията на държавния горски фонд.  
Инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България" цели по-бързото и цялостно възстановяване на опожарени гори на територията на страната. Тя е естествено продължение на миналогодишната кампания, посветена на юбилея на „Петрол” АД – „75 години енергия за хората”. Програмата по честването на годишнината през 2007 г. включи реализацията на множество успешни инициативи в подкрепа превенцията на здравето, съхраняване на българската култура и опазване на природното богатство. Част от тези общественозначими ангажименти бе и кампанията за превенция и лечение на бронхиална астма при деца - все по-застрашаващо в национален и световен мащаб белодробно заболяване. В най-големите градове на страната бяха осъществени дарения на нужна медицинска апаратура за диагностициране и лечение на заболяването, бяха спонсорирани поредица от безплатни прегледи и изследвания, както и бяха отпечатани и разпространени специални брошури с основната информация относно превенция на заболяването в около 500-те обекта на «Петрол» АД в цялата страна.


Прочетено: 3583 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Римокатолическата черква Конкурс прическа Бургас 2009 Стилът на знаменитостите аз Пристанище Приморско Underground строителство хотел приморец Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development