Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иван Цветанов е новият помощник-треньор в екипа на Черноморец Бургас



Ключови думи:
17 Септември 2008, Сряда





Известният бургаски специалист зае овакантеното място на Алекси Желязков, който пое „Нафтекс”. Иван Цветанов е водил отборите на „Черноморец”, „Нафтекс” и „Поморие”. Възпитаник е на бургаската футболна школа, притежава лиценз „А”. Преди началото на следобедната тренировка старши треньорът Димитър Димитров представи Цветанов на футболистите от отбора. 
Тази вечер играчите на „Черноморец” направиха тренировка на електрическо осветление на стадион „Лазур”. Единствено Ванчо Траянов се подготвяше на облекчен режим, тъй като има лека травма от последния шампионатен двубой с „Локомотив” София. Според лекарския щаб на отбора обаче, той ще бъде възстановен за гостуването в Ловеч. Останалите играчи са здрави, а тренировката включваше тактика и двустранна игра преди важния мач с „Литекс” в неделя.  
Утре сутринта играчите ще направят поредната си тренировка на стадион „Лазур”, а следобед ще имат възможност да гледат по телевизията изявите на своите противници от „Литекс” в мача от турнира за купата на УЕФА.



Прочетено: 4865 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтанът на дъга Bulgarian Airlines...ама в Кайро УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. primorec Конкурс прическа Бургас 2009 Черноморец Бургас Флора Бургас 2009 Бургаският кей Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development