Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Усилено се работи по разследването на побоя над журналиста Огнян Стефанов



24 Септември 2008, Сряда





МВР призовава всички, които могат да помогнат за разкриването на нападателите, да се обадят на телефон 166
Криминалистите от столичното Четвърто РУ на МВР в момента разпитват персонала на ресторант “Кипарисите”, които снощи са били на смяна около 22.50 часа, когато пред заведението е бил нападнат и пребит главният редактор на интернет-сайта “Frog news” Огнян Стефанов. Съпругата и синът на пострадалия журналист също сътрудничат на разследването. По думите им от няколко дни Огнян Стефанов е бил обезпокоен за сигурността си и това може да е имало връзка с работата му.
Разследването не разполага със свидетелски показания, които да потвърждават тиражираната в медиите информация, че нападателите са спрели Стефанов, попитали са го за името му и са се представили като полицаи. В близост до мястото на нападението няма охранителни камери, от които да бъде иззет запис. Затова органите на МВР се обръщат към всички граждани, които имат информация за инцидента и могат да помогнат на разследването, да позвънят на тел. 166 или в най-близкото полицейско управление. Анонимността им е гарантирана.

Припомняме, че вчера около 22.50 часа на бул.”Петко Каравелов” 38 в столицата, пред ресторант “Кипарисите” в безпомощно състояние е намерен Огнян Стефанов /54г./ - главен редактор на електронното издание “Frog news”. На излизане от заведението по пътя към автомобила му, той бил нападнат от четири неизвестни лица, облечени с тъмни дрехи и шапки.



Прочетено: 2183 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
червено Созопол Пролет на село розичка Цъфнали череши Есен Бургас, ФЛОРА 2008 ФОН Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик pepita моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development