Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Агенция Приказен ден организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти



09 Октомври 2008, Четвъртък





За втора поредна година агенция "Приказен ден" организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти, съвместно с консултанска агенция Аликорн- Консулт ЕООД. Обучението ще се проведе в гр. София и ще бъде в  рамките на два дена - 8 и 9 ноември 2008 г. В двудневното обучение участниците ще придобият знания и умения в следните области:
- Каква е ролята на сватбения агент
- Как да странират собствен бизнес
- Как се общува с клиенти и партньори
- Какви са сватбените традиции у нас и по света
- Как се планира и организира сватба и др.

Обучителните методи, които ще бъдат използвани по време на обучението се основават на най-съвременните конценции за обучение на възрастни - учение, чрез действие и преживяване. В обучението ще се заложи на голямо разнообразие от обучителни техники - симулации, сюжетно-ролеви игри, групови дискусии, работа в малки групи по казуси от практиките и други.

Успешно развиваща се професия „Сватбен Агент” стана много популярна и в България. „Приказен ден” ООД дава възможност на всички дами желаещи да стартират собствен бизнес в сватбения бранш. Организаторите са убедени, че знанията получени на това обучение ще бъдат ползотворни на хората, които искат да стартират собствен бизнес.

Като една от най-търсените сватбени агенции в гр. София екипът на „Приказен Ден” е била в основата на детайлното планиране и организиране на десетки мероприятия от малки сватби в тесен семеен кръг до юбилейни тържества с гости до хиляда човека. Сватбена агенция „Приказен Ден” е утвърдена в бранша като бутикова агенция, която предлага перфектно съчетание между отлична организация на събитието и елегантна и изискана декорация.

Предпочели сигурността и спокойствието професионален екип да се грижи за организацията на тяхната сватба са двойки както от цялата страна, така и от САЩ, Англия, Шотландия, Ирландия, Франция, Германия. Сред смесените бракове на двойки на които „Приказен Ден” е организирала дистанционно сватбите са и булки от Румъния, Индонезия, Русия.



Прочетено: 3517 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПЕПИ Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ на тела Хозяин причала Известен Созополски профил pepi РК Spirit of Burgas Международен Семинар на фризьорите София Старото пристанище Кокили за Строителите-супер НОВО!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development