Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Китайското Министерство на търговията стартира проект



10 Октомври 2008, Петък





Българската стопанска камара в сътрудничество с Търговско-икономическата служба на Китайското посолство в София подпомага увеличаването на стоковия износ за Китай.

Китайското Министерство на търговията стартира проект за директно насърчаване на български фирми-износителки при намиране на техни партньори от Китай. В тази връзка, Beijing International Brand Management Center въвежда система за насърчаване и промоция на вноса на качествени промишлени и потребителски стоки от някои страни, вкл. от България.

От промишлените стоки това са: общо оборудване и части, специално оборудване и части, строителни материали, суровини, електромашини и оборудване, транспортно оборудване, комуникационно оборудване и компютри, инструменти, строително оборудване и биомедицина.

От потребителските стоки интерес представляват: храни, напитки, дрехи, чанти и куфари, бижутерия, козметика, мебели, канцеларски, спортни и играчки.

След регистрирането на българска фирма на Интернет страницата www.oncn.org и изпращането на презентация, китайската страна поема ангажимент в срок до 30 дни да отговори дали офертата представлява интерес. При потвърден такъв се гарантира безплатна промоция сред местните фирми и пазари, търсене на потенциални вносители, оказване съдействие за намаляване на рисковете, процедурите и оперативните разходи, своевременно разплащане и др.



Прочетено: 2988 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
аз Конкурс прическа Бургас 2009 Великолепието на Париж от Бутик 3 Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан казан с тръжи Spirit of Burgas хотел Spirit of Burgas Сладурани с ЛЕГО Йоан Костадинов
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development