Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Делегация на Министерството на вътрешните работи замина на посещение в САЩ



20 Октомври 2008, Понеделник





Делегация на Министерството на вътрешните работи замина на посещение в САЩ

Предвидени са срещи на министър Михаил Миков с директорите на ДЕА, ФБР и Сикрет Сървис

 

Визитата е по покана на директора на ДЕА /Американската агенция за борба с наркотиците/ г-жа Мишел Лионхарт. По време на посещението министър Михаил Миков ще се срещне освен с Мишел Лионхарт, и с помощник-секретаря по вътрешна сигурност на ДЕА Стюърт Бейкър. Българската делегация ще има срещи още с шефа на Сикрет Сървис Марк Съливан и със заместник-директора на ФБР Джон Пистъл.
Официалните срещи започват в понеделник. В българската делегация са включени началникът на кабинета на министъра Николета Кузманова, директорът на Главна дирекция “Криминална полиция” Калин Георгиев и Станимир Флоров, началник-отдел “Наркотици” в дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност”.
Програмата предвижда също посещения в Академията на ДЕА в Куонтико, Вирджиния, в Дирекцията за специални операции на ДЕА. Планирана е и среща с директора на Бюрото по алкохола, цигарите, оръжията и експлозивите Майкъл Съливан.



Прочетено: 3058 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя Паметник на незнайния войн Попрошайка воробей Miss Sixty Черноморец Бургас Ирис Мебелна Фабрика ДИЕЗ спретната къщурка pepi Конкурс прическа Бургас 2009 пътят за никъде
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development