Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас кандидатства с проект за „Подобряване на социалната инфраструктура”, включващ обновяване и модернизиране на социалните заведения в града. Той е внесен за финансиране по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г. на Европей



21 Октомври 2008, Вторник





Проектът предвижда осигуряване на подходяща социална инфраструктура в града чрез ремонтиране на сградния фонд и благоустройство на четири социални заведения в общината – Дом за деца „Ал. Г. Коджакафалията”, Дом за възрастни хора „Цвета и Анка Върбанови”, Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Защитено жилище за хора в риск.

     Обектите са определени в резултат на проведено съвместно проучване от експерти на Дирекция „Евроинтеграция” и Дирекция „Здравеопазване и социални дейности” на Община Бургас.

     Общата стойност на внесеното проектопредложение е над 5 млн. лв.

     С неговото реализиране ще бъдат ремонтирани сградите на социалните заведения, ще се подобри качеството на предлаганите социални услуги и ще бъде модернизирана материалната база.

     Това ще осигури една съвременна образователна и социално-културна инфраструктура, която ще подобри значително качеството на живот в социалните заведения, и ще повиши привлекателния облик на града. 
 
 
 


Прочетено: 2659 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Александропулис, юни.2007 витраж4 Бургас., ФЛОРА 2008 Първа копка Долно Езерово Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкур глазами зрителя Spirit of Burgas pepi Странджански извор само черноморец бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development