Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Граждански форум на тема Сътрудничество и развитие в черноморския регион - ново предизвикателство пред ЕС



29 Октомври 2008, Сряда





Информационното бюро на ЕП за България и Бургаската търговско-промишлена палата организират на 30.10.2008 г. в гр. Бургас  Граждански форум на тема "Сътрудничество и развитие в черноморския регион - ново предизвикателство пред ЕС". Форумът ще се проведе от 10.30 ч в зала 207 на Бургаски свободен университет и в него ще вземат участие членовете на Европейския парламент Румяна Желева (ЕНП-ЕД) и Маруся Любчева (ПЕС), представители на местната власт и бизнеса в бургаския регион.
 
Гражданските форуми са инструмент на Европейския парламент, който дава възможност на широката публика в лицето на граждани, медии, неправителствени организации и др. да дебатират важни и актуални въпроси с членове на Европейския парламент. В тези срещи представителите на ЕП могат да чуят мненията на отделните хора и техните питания, да дискутират конкретни стъпки, които могат да се  предприемат  за решаването на даден проблем или с други думи да се осигури постоянен диалог с гражданите и да се получи обратна връзка за техните очаквания.
 
Проявата ще бъде излъчвана с картина и звук в реално време на http://parliament.europe.bg – специална интернет платформа, създадена по проекта „Сега – взаимодействаме с Европейския парламент!", който се финансира от ЕП. По темата се приемат онлайн мнения и въпроси на граждани, които участниците в събитието да коментират.


Прочетено: 2499 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа Стилът на знаменитостите БГ СМЕШКИ pepi Кокили за Строители!!! Декоративни дървени конструкций Мото клуб газ информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Флора Бургас 2009 МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Семейство на плажа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development