Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фондация С.Е.Г.А. се включва в инициативата Турне на толерантността с два концерта



Ключови думи:
29 Октомври 2008, Сряда





Екипът на Фондация С.Е.Г.А. организира два концерта като част от инициативата „Турнe на толерантността”. Концертите се организират по повод Европейската година на междукултурния диалог 2008.

Специален гост на концертите в София ще бъдат учениците от неколкократния шампион по салса Alfredo Style Dance Studio. В програмата ще се включат още танцови и вокални групи от столични училища. От своя страна двадесетте младежи, които през септември обикаляха страната, ще се представят на сцена и със своя програма, в която ще покажат силата на една многообразна младежка група. Само в тяхната програма публиката може да види и чуе наедно ромски и индийски танци, български хора, Queen, Бетховен и Емил Димитров. Младежите ще разпространяват и информационни материали, с които ще информират обществеността за Европейската година на междукултурния диалог 2008 и ще призовават за междукултурна толерантност и обмен. По младежки дръзка, кампанията носи посланието “Толерантни напук”.

Концертът на 1 ноември започва в 13:00 часа в София, в Централния военен клуб – Концертна зала. На следващия ден събитието ще бъде на лятната естрада в Борисовата градина от 14:00 часа.



Прочетено: 2359 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas аЗ В  АНГЛИЯ Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Море,земя, въздух аз Земя на хоризонта Животът продължава Бургаският кей HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО аз КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development