Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Търсят строител за бургаското летище



Ключови думи:
20 Ноември 2008, Четвъртък





Концесионерът на бургаското летище търси компания, която да проектира и изгради разширението на терминалите, сочи справка в сайта на  агенцията за обществените поръчки. Фирмите могат да се включат в надпреварата най-късно до 19 декември. Гаранцията за участие е 50 хиляди лева.

Строителството на обекта трябва да приключи най-късно до 30 април догодина. Проектирането включва разширяване на сегашния перон на североизток и югозапад. Избраната компания ще трябва да се заеме и с управлението на самия проект. Всички участници в процедурата трябва да са регистрирани по Търговския закон и да имат валидно удостоверение за актуалното си състояние. Задължително условие е компаниите да представят информация за общия си оборот от проектиране през последните три години, както и приходите си от строителство за последните пет финансови години.

Възложителят изисква фирмите да имат валидна застраховка "Професионална отговорност" за първа категория строежи. Така също и подробен план на изпълнените подобни договори от тях през последните три години. Сред тях задължително трябва да присъства проектиране на обекти от транспортната инфраструктура с полагане на бетонови настилки, чиято стойност е не по-малка от 180 хиляди лева. Кандидатът е длъжен да предостави доказателства, че е изготвил в съответствие с изискванията на ICAO поне два проекта за перон на летище. Освен това в конкурсната документация е необходимо да има списък на проектантския екип, както и документи, удостоверяващи тяхната професионална квалификация.

Източник: в. Фактор



Прочетено: 2975 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созополски къщи Пристанище Приморско Мото клуб Разоран двор, угар Вече съм голяма Созопол Конкурс прическа Бургас 2009 Мото клуб Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development