Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Девин АД спечели две награди за иновация в безалкохолната индустрия



Ключови думи:
05 Декември 2008, Петък





На официална церемония днес, Девин АД бе отличена с две награди в ежегодния конкурс, организиран от Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки „Иновация в безалкохолната индустрия – 2008”. Престижните отличия за Компанията са за дизайна на новата бутилка от 0.5 л. Devin минерална вода и за новия продукт - Devin Fresh. Те бяха връчени в две категории, съответно в групата «Инициативи, свързани с иновации и нови решения при опаковките» и подгрупата «Напитки приготвени с натурални оцветители и аромати, без консерванти.» 

Връчването на наградите бе част от Петата национална научно-практическа конференция с международно участие, която се провежда в Деня на хранителната промишленост. Продуктите на Девин АД се състезаваха заедно с още 30 такива на други компании в общо 14 раздела. 

Спечелилите награда олекотени бутилки на Девин бяха пуснати на пазара през лятото на тази година. Те са с 15% намаленo тегло, като целта на това нововъведение е да бъде щадена околната среда. Производството на новата бутилка на Девин стана възможно след реновирането на бутилиращия завод в гр. Девин и въвеждането в експлоатация на най-модерните производствени линии за вода в България. С това Компанията отговори на световните тенденции към екологично ориентирано производство. 

Другият продукт на Девин АД спечелил наградата за иновация - уникалната напитка Devin Fresh, която отвори категорията на овкусените води в България, потвърждава динамичността на Компанията. Иновативният подход на мениджърите, които се насочиха към съдържание с натурални съставки и изворна вода без изкуствени оцветители, се оказа очаквано печеливш ход. Devin Fresh е овкусена изворна вода в три вкуса – ягода и гуава, портокал и киви, и ябълка. Със своите двойно по-малко калории той  регистрира висок процент продажби, което го превръща в хита на българския пазар. 

«Наградите, които спечелихме са признание за иновативността на нашата компания. Освен това те доказват, че действията ни в посока на грижата за околната среда, се оценяват положително», каза г-н Цветан Лъжански, главен изпълнителен директор на Девин АД.



Прочетено: 2664 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хубава вечер етюд 01 Финансова помощ за бедните Детски къщи Teddys house КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Етнографски музей Бургас Кой си изгуби мидите? Роза Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик успях! Дива свиня зад решека ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност...
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development