Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Corsa Black & White – автомобил, създаден от младежи за младежи



Ключови думи:
18 Декември 2008, Четвъртък





Corsa Black & White привлича погледа с вълнуваща сила, на която трудно могат да устоят младите по възраст или по душа почитатели на малкия Opel. Специалното издание на Corsa дължи магнетичното си въздействие върху младежката публика на екип, включващ 120 млади служители на Opel от заводите в Рюселсхайм, Бохум, Айзенах и Кайзерслаутерн. Разработката е посветена на юбилея на модела, свързан с произвеждането на десетмилионната Corsа. Тиражът на Black & White е ограничен на 1000 екземпляра. 

Каросерията, вратите, предният и задният капак на лимитираното издание Corsa Black & White са решени в бял цвят “Казабланка”, като влизат в драматичен контраст със силно полирания черен покрив. За неповторимия облик на Corsa Black & White допринасят, освен бялата каросерия и черния покрив, издържаните в черно-бяло странични огледала, черната лайсна на радиаторната решетка и черните алуминиеви 17-цолови джанти с по пет двойни спици. Освен това младите творци са украсили “своята” Corsa със спойлери отпред и на покрива, силно потъмнени задни стъкла, тонирани задни светлини, специални прагове и хромирана ауспухова тръба. Черно-бялата тема е развита и в оформлението на интериора. Седалките са с антрацитно черни тапицерии от плат и морокана, централната конзола е покрита с черен пиано лак, а гривните около вентилационните дюзи са бели. Opel предлага Corsa Black & White изключително във версия с три врати. 

Специалният модел се предлага с бензинови двигатели 1.2 и 1.4 TWINPORT ECOTEC (59 кВт/80 к. с. и 66 кВт/90 к. с.), както и с дизеловия 1.3 CDTI (66 кВт/90 к. с.), снабден серийно с филтър за твърди частици. Серийни при Corsa Black & White са спортното окачване, светлините за мъгла, електрорегулируемите странични огледала с подгряване, предните електрически регулируеми прозорци и много други.



Прочетено: 3022 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
след кафето Пристанище Приморско Инкубатори за люпене на яйца созопол Йордановден 2011, Бургас - от Тина есен 01 Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик АЗ ПЕПИ МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development