Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Акция: Да изметем боклука



18 Декември 2008, Четвъртък





Съобщение от Сдружение за развитие и обществен контрол

Студенти и природозащитници се събират в петък на протестно шествие и митинг. То е в отговор на безотговорността на институциите. Исканията ще бъдат отправени в отделни декларации. 

Инициативната група от студенти и неправителствени организации опитаха във вторник в открита дискусия да опоменат своите проблеми и предложения за промяна на статуквото в студентските градчета. Поради отсъствие на представителите на всички институции във вторник и показното игнориране на събитието ние, студентите, ще отидем пред Народното събрание, за да изкажем нашите искания на висок глас. Множество граждански и неправителствени организации, студентски съвети и браншови съюзи заявиха своята съпричастност и намерение да се включат и протеста. 

Намираме за обидни изказванията на президента на Р. България и кмета на Столична община по повод нашата инициатива и проблемите на студентите. Поставянето на насилието като основна тема за обсъждане цели изместване на фокуса и неглижиране на ситуацията. Истинският проблем е в самите предпоставки за наличие на инциденти, които са налице основно заради самите институции.

С отделна декларация във връзка с промените в Закона за горите ще излезе и Коалиция „За Да Остане Природа в България”.



Прочетено: 2894 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 закачалки 1 Флора Бургас 2009 Предлагаме инкубатори за люпене на яйца зад облаците плахо наднича... Слънчев бряг не е само строителен обект Великденско яйце Йордановден 2011, Бургас - от Тина Руски паметник, Бургас Странджански извор 9 мая 2015 года Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development