Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

DJ Balthazar на турне в САЩ



Ключови думи:
09 Януари 2009, Петък





През изминалата 2008 DJ Balthazar окончателно се утвърди като най-търсеният зад граница роден диджей, канен в държави като Египет, Англия, Португалия, Малта, Словакия, Гърция, Турция, Украйна, Румъния, Сърбия и Македония. Едва в началото на новата година Balthazar вече се подготвя за следващото си пътуване – в средата на януари той заминава за САЩ, като това ще е неговото първото турне в Северна Америка. В натоварената му програма са включени общо 6 участия в някои от най-горещите нощни клубове в Чикаго, Лос Анджелис (Холивуд) и Лас Вегас, както и разглеждане на местните забележителности. Българската общност в САЩ с нетърпение чака изявите, като буквално залива с имейли пощенската кутия на популярния диджей.

Междувременно DJ Balthazar ще използва визитата си отвъд океана за да промотира новия звукозаписен лейбъл Renesanz, който той стартира съвсем скоро заедно с JackRock. Първият сингъл се очаква да излезне на световния музикален пазар до края на февруари и освен две оригинални парчета на Balthazar & JackRock ще включва още ремикси на словенския топ-продуцент Umek и на нашумелия покрай работата си с Tiesto канадски диджей Preach.



Прочетено: 2920 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Неизмазана тухлена селска къща Конкурс прическа Бургас 2009 Летен театър така е по-добре Слънчоглед Пристанище Созопол pepi Черноморец-Поморие Приятелки в три цвята успях!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development