Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Renesanz качват 10 диджеи на боксов ринг в зала "Фестивална"



Ключови думи:
16 Януари 2009, Петък





На 7 март в столичната зала “Фестивална” агенция Renesanz организира първото си мащабно денс събитие за новата 2009-а, озаглавено “Battle Arena”. Уникалната в световен мащаб концепция на партито включва 10 топ-диджеи, които свирят по двойки в своеобразен музикален двубой. Сцената ще е оформена като боксов ринг, а предизвикателни девойки ще обявяват началото на всеки нов рунд. Визуалното и звуково шоу е изключително зрелищно, което вече се доказа от първото издание на “Battle Arena”, провело се при препълнена зала през март миналата година.

На 7 март зад двата пулта ще се изявят редица именити участници. Хедлайнер за вечерта ще бъде испанецът Cristian Varela, който през 2008-а за втора поредна година спечели приза “Най-добър техно диджей в света” на денс наградите в Ибиза. Той ще се изправи срещу испанския си колега Bando на 6 грамофона и 2 миксера.

От Бразилия за първи път в България пристига и определяния за “най-техничния” скреч-майстор в света, който прави чудеса с грамофоните – DJ Murphy. Той ще се срещне на сцената с германския топ-продуцент и диджей Christian Fischer.

В борба за надмощие сили ще премерят и английските ветерани на ейсида – Chris Liberator и Dave The Drummer. Двамата са легенди в жанра, със стотици издадени сингли в целия свят.

В категория “свръх-тежка” един срещу друг ще се изправят немците Waldhaus & Weichentechnikk, добре познати сред любителите на по-екстремната музика.

България пък ще бъде представена от Balthazar & JackRock, които през изминалата година отбелязаха редица успехи у нас и в чужбина.

В средата на зала “Фестивална” ще бъде построена арена с размер 10 на 10 метра, а гладиаторите ще са въоръжени за двубоя със 100 киловатово озвучаване. Множество светлинни ефекти и декорации, както и впечатляваща мултимедийна визия и триизмерен цветен лазер ще допринасят за незабравимата атмосфера.

Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena 2 се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.



Прочетено: 2949 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей Spirit of Burgas ГРОБИЩЕН ПАРК ЛОНДОН Родното небе Конкурс прическа Бургас 2009 За Майсторите!!!!!!! МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Spirit of Burgas Американски Кокили за Строители Бургас, ФЛОРА 2009 Пони тоже кони
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development