Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Попфолк певицата Теодора коментира лесните жени в предаването на Марта Вачкова утре



Ключови думи:
27 Януари 2009, Вторник





Утрешното издание на дамското токшоу по БНТ1 “Жените” обсъжда темата за „лесните” жени. Гости в студито на Марта Вачкова на 28 януари ще бъдат – попфолк певицата Теодора, психоложката Ина Бранева и една дама с хомосексуална ориентация – Елия. Кои са „леките” жени, по какво се различават от останалите – може би по начина, по който се смеят, по дрехите, които обличат или по нещата, които казват и правят... Повече ли са харесвани от мъжете или това просто е мит, склонни ли са господата да се женят за „лесни” дами; адекватно ли е да се говори за „лесни” жени в модерния свят на 21 век или ценностите вече се изменят и е твърде старомодно да се слагат подобни етикети.

Най-дългата връзка на Патриция Христова-Елия с жена е 3 години. Тя споделя, че се дразни на “леки” жени и според нея много по-важни и интересни в едни отношения са флиртът и играта. “Лесните жени са като вещите за еднократно ползване, употребяват се и после се изхвърлят”, е на мнение Елия.

Специален гост на ”Жените” в сряда, 28 януари, ще бъде попфолк изпълнителката Теодора. Тя обяснява, че много пъти се е възмущавала на начина, по който се държат лесните жени. Има възможност да наблюдава интересни ситуации по заведенията и според нея 70% от жените са лесни. “Лесните жени искат просто да бъдат любовници на баровци. По клубовете има специални ложи, където всичко е с 50 % по-скъпо, и това отделя по-платежоспособните клиенти от останалите. Точно към тези мъже се опитват да се  насочат лесните жени”, убедена е Теодора.

Според фолкдивата лесните жени са “ловджийки”, които са длъжни да пробват и всяка от тях е сигурна, че ще успее да спечели обекта на своите желания. “Ако е хубав, пък и ако има възможности”, е идеалният вариант за всяка лесна жена според Теодора. “Ако мъжът е богат, то влюбването ще дойде с времето”, заявява гласовитата дама.

“В България мъжете или са малко, или са женени”, категотична е Теодора и разказва, че има доста приятели мъже, които не биха избрали жена, която е правила секс с тях още първата вече. Тя е на мнение, че една жена не трябва да си даде телефонния номер от първия път и обобщава, че “най-лесните жени взимат най-хубавите мъже”.

В края на предаването за финал психоложката Ина Бранева обяснява, че без значение дали жените са ”леки” или не, “всички търсят любов”.



Прочетено: 3323 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Животът продължава Spirit of Burgas Сладурани с ЛЕГО София от Копитото Аз Летния театър на Бургас МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Истанбул Пътна помощ - ADAC Исторически музей, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development