Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Двете най-големи рап-организации Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N и Hood G Fam Ent. се обединиха в мащабен проект



Ключови думи:
04 Февруари 2009, Сряда





В рап музиката думата “обединение” е изкарана от речника на всеки уважаващ себе си артист. В САЩ войната между рапърите и техните лейбъли ескалира до открита вражда помежду им. България по нищо не отстъпва на световните стандарти и артистите също воюват помежду си и се атакуват непрекъснато с продукция и “вежливи” изказвания един за друг. Както всяко правило обаче и това си има изключение. От лагерите на двата най-силни рап организации – тези на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” и “Hood G Fam Ent.” обявиха, че са стартирали съвместна работа помежду си.

Плод на това е първият проект на двата лейбъла за 2009 г. – а именно мащабната продукция “ZIG-ZAG”. Песента, която е вече записана и е хит сред феновете на двата лейбъла, показва недвусмислено, че спора е безмислен защото каузата е една. Едни от най-добрите артисти на родната рап сцена участват вътре, специална селекция измежду аудиторията им е определила кои точно артисти от двете компании да вземат участие в сензационния проект. Песента е записвана в две студиа, а върху продуцирания от Hoodini инструментал може да се чуят речетативите на S.T.A.M.B.E.T.O, Masta G (Добри Момчета), 45-ти Калъбър, хип-хоп гърлата uoHuTy от G.G.P. PUSSIES, Hoodini & Grave. “Резултатът е много добър, вярваме, че парчето ще стане хит” – коментира 45-ти Калибър.

От “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” обещават, че ще стартират работа по заснемане на клип по песента. Двата лейбъла имат най-голямо влияние върху младата аудитория от години, а освен, че непрекъснато се увеличава броя на поддръжниците в страната, се увеличава и числеността на артистите им - общо 40 за двете организации. Артистите заснеха и фотосесия за промоцията на “ZIG-ZAG”, като премиерата на песента пред публика ще се състои на 9 Февруари  специално за седмия рожден ден на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.TI.O.N” в бургаския клуб “Алиби”. Сред VIP-гостите на лейбъла ще присъстват известни рап-имена от страната, както и звезди от родния шоу-бизнес. Кои са те обаче, засега се пази в тайна.

От щаба на “Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” съобщиха, че в момента работят по снимките на видеото “Произведено в Бургас”, снимано специално за MTV на high definition формат, като процеса е по стандарти и указания, спуснати до лейбъла от централата на телевизията. “Hood G Fam Ent.” преди няколко седмици пуснаха албума на Hoodini – “Thriller”, превърнал се вече в хит сред феновете и в момента също работят по нов видеоклип.



Прочетено: 3507 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
университет Рибарското селище привечер аз горноезеровски циганин врабец БСУ Алекс Истанбул рибари Созополски къщи Бургаски залез.JPG Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Цветы луговые
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development