Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Васко Мавриков с две собствени рубрики във Вечерното шоу на Азис



Ключови думи:
12 Февруари 2009, Четвъртък





От началото на февруари популярният телевизионен репортер Васко Мавриков е вече част от Old School Productions. Талантливият журналист ще щурмува ефира на „Вечерното шоу на Азис” с две чисто нови рубрики. „Човекът телевизор” е новото амплоа на актьора, който ще насочва вниманието на зрителите към актуалните проблеми от седмицата. Той ще живее с новините в своя собствена телевизионна стая - кутия, ще ги изследва и анализира, като общува наживо с водещия и зрителите, ще задава въпроси и ще търси отговори. Всички ще имат възможност да се свързват с него единствено чрез телевизора и образът му ще бъде асоцииран със самия екран. „Инспектор Гадже” е другата рубрика на Мавриков, където дръзкият журналист ще прави разследващи репортажи с пародиен характер, показвайки положителния аспект на тревожни теми.

В шоуто на Азис по ТВ2 Васко Мавриков ще разгърне актьорския си талант и ще забавлява с неподправения си комедиен чар. Хората, които до този момент са се обръщали към „защитника на човешките права” Мавриков, ще могат отново да разчитат на детективския му хъс и чувство за справедливост, но в рамките на „Вечерното шоу на Азис”.


Васко Мавриков е роден на 6 август 1976 г. в София. Завършил е актьорско майсторство в НАТФИЗ при проф. Елена Баева през 2003 г. Учил е три години и музикален театър в класа на Бистра Антонова.

На зрителите е познат като водещ на скандалното шоу по М САТ “Фатално привличане”. Изявява се като актьор в предаването „Сладко отмъщение”, където освен това е и сценарист. През последните пет години Васко води своя рубика „Приятно ми е, Мавриков” в предаването „Господари на ефира”, където прави разследващи репортажи по наболели проблеми. Носител е на наградата „Защитник на човешките права” на Омбудсмана на България Гиньо Ганев за 2007 година, в категорията „Телевизия”.

Участвал е в редица филмови продукции, между които „Версенжеторикс”, „Принцът и просякът”, „Руслан и Людмила”, телевизионната новела „Пътуване до морето” на режисьора Станислав Дончев, който е негов кум и режисьор и на сериала „Забранена любов”.

Васко Мавриков е щастливо женен с две дъщерички – Биляна на 4 години и Йоана на 8 месеца. 

 



Прочетено: 2942 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пътна помощ - ADAC Аз в Лондон Лутън Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Йордановден 2011, Бургас - от Тина бургаска среща KST Bourgas 1975 Международен Семинар на фризьорите София газ Добро утро
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development