Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мирослав Илич, Неда Украден и Халид Муслимович ще пеят заедно у нас през април



Ключови думи:
12 Февруари 2009, Четвъртък





След супер успешния съвместен концерт с Шабан Шаулич и Рени през есента на миналата година, Мирослав Илич отново ще пее пред българска публика в зала 1 на НДК на 11 април, този път в компанията на също толкова забележителните изпълнители Неда Украден и Халид Муслимович.

Трите сръбски звезди ще гостуват у нас в третото издание на станалия вече традиционен проект „Мост на Балканите“, в който продуцентска компания АРТ БГ събира на една сцена големи имена от южната ни съседка и обичани родни гласове. Тъй като кралицата на сръбската музика Драгана Миркович няма да успее да дойде у нас през април поради натоварената си програма, АРТ БГ направи всичко възможно, за да не разочарова почитателите на класната сръбска музика и отправи покана към настоящото бляскаво трио.

Неда Украден обещава да направи разходка из най-големите си хитове, сред които   „Шуми шуми Яворе“ и „Зора йе“,а  кулминацията ще бъде известното в цяла България парче „Диаманти“, по чиято мелодия родната фурия Ивана изпя „Води ме в някоя квартална кръчма“. Кариерата на Неда Украден обхваща повече от три десетилетия, през които е издала над 25 албума. 

Халид Муслимович, певец с характерен тембър от златното поколение на Мирослав Илич и Шабан Шаулич, е познат у нас с хитовете „Мене е учило време“, „Не троши сузе“ и др. Творчеството му предизвиква овации не само на Балканския полуостров, но и в държави от Западна Европа като особено популярен е в Германия.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от днес на касата на НДК и в мрежата на Eventim  на цени между 20 и 30 лв и за специалните места в залата – между 40 и 50 лв.



Прочетено: 6374 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
през деня не трябва да спиш! Исторически музей, Бургас РК Черноморец Бургас Бургас, Богориди Кафе Карамел Флора Бургас 2009 културен център хотел приморец Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Флора -Бургас-2009.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development