Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Port Of Bourgas – микстейпа на Добри Момчета



Ключови думи:
16 Февруари 2009, Понеделник





Жанрът “рап” отново набира скорост в България, след няколко години затишие. След като отвъд океана стана традиция изпълнителите да вадят микстейпове (едни безплатно други за символични суми) преди албумите си, вече и на родна земя виждаме подобен PR подход. Преди два месеца бургаската продуцентска компания HGF Entertainment изкара за безплатно теглене микстейп на един от изпълнителите си Hoodini, който с първия си сингъл “По Цял Ден” намери място и в ремикс за микстейпа на американския изпълнител Freestyle, протеже на Jay-Z. 
Днес от същата компания представят микстейпа на Добри Момчета със заглавие “Port Of Bourgas”. Момчетата, които нашумяха с хитовете си “Не Си От Тук”, “Още Шум”, “Ние Сме HGF” и “Gangsta Party” сега излизат с 15 трака, сред които и гореспоменатите сингли. Голям интерес представлява факта, че микстейпът включва и ремикс на Gangsta Party с американските рапъри The Individuals, известни с песните си от спечелилия “Златен Глобус” американски сериал “Weeds”. От HGF Entertainment споделят, че колаборации с известни американски изпълнители тепъра предстоят.
”Port Of Bourgas”, което в превод е чисто и просто “Пристанище Бургас” е прелюдия към задаващия се албум на Добри Момчета, озаглавен “33”, който е насрочен за 30 май 2009 г. 
Заедно с микстейпа излиза и видео към песента “Още Шум” и това е третото видео на бургаските рапъри, след успеха на “Не Си От Тук” и “Ние Сме HGF”. 
”Port Of Bourgas” може да бъде изтеглен от www.hoodgfam.com или www.hoodgfam.blogspot.com


Прочетено: 5324 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стена тошко Учебници CALLAN метод Пролет преди листата HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Международен Семинар на фризьорите София Забранено за нудисти Разлистване Селка къща Флора Бургас 2009 ahtopol Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development