Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец – Бургас” победи и в последната си контрола



Ключови думи:
22 Февруари 2009, Неделя





Футболистите на Красимир Балъков спечелиха с 2:0 последната си контролна среща, играна в събота на стадион „Лазур” срещу „Спартак” Варна. „Акулите” диктуваха събитията на терена през всички 90 минути на мача, но многото пропуски на нападателите не позволиха отборът да запише още по-изразителна победа. 

Още в 3-тата минута Любомир Божинов от фаул намери левия горен ъгъл на вратата на гостите, но вратарят на „Спартак” успя да улови топката. Последваха удари на Плантини и Фернандес, но отново без резултат.  Домакините методично и търпеливо изграждаха атаките си към вратата на „соколите”, но продължиха да грешат при завършващия удар. В края на полувремето Карбони на два пъти бе близо до откриването на резултата, но отново стражът на „Спартак” Зоран Банич се намеси успешно и в двата случая и предотврати сигурни голове в своята врата. 

Второто полувреме започна отново с натиск на домакините, които отправиха опасни удари към резервата Цветомир Цанков. Най-напред Мишел Платини стреля от 6-7 метра, но вратарят спаси. След него Николов уцели гредата след центриране на Дяков. Малко по-късно това направи и Мишел след силен удар и рикушет в крак на защитник на гостите.  

В 77-та минута Платини получи добра топка в полето на „Спартак” и откри резултата, след като изпревари вратаря. Малко по-късно и неговия сънародник Дуду успя да запише името си сред голмайсторите. До края на мача и двата отбора опитаха атаки, но така и не се стигна до опасни удари към двамата вратари.

По-рано следобед дублиращият отбор на „акулите” подсилен с няколко футболисти на първия тим загуби от бойкия тим на „Черноморец” Равда с 0:2. 

В неделя футболистите на „Черноморец” ще направят възстановителна тренировка на стадион „Лазур”. Първото занимание на отбора за новата седмица ще бъде във вторник следобед.



Прочетено: 2370 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Морска градина Бургас Бургас., ФЛОРА 2008 Pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас Ирис Международен Семинар на фризьорите София КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Първа копка Долно Езерово Spirit of Burgas Летен театър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development