Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фреди Бобич е впечатлен от плановете на „Черноморец”



Ключови думи:
28 Февруари 2009, Събота





Специалният гост на Красимир Балъков, Фреди Бобич отговори на въпроси на журналисти след мача между отборите на Сливен и „Черноморец Бургас”, който изгледа от официалната ложа на стадион „Лазур”. 


      Бобич изказа своите отлични впечатления от това което е видял в Бургас. Особено важно за него е, че в „Черноморец” се мисли мащабно, като проектът за новия кампус, който бе презентиран преди дни, е на най-високо европейско равнище. 


      Фреди Бобич сподели и добрите си впечатления от мача, който наблюдава като не пропусна да отличи младите и талантливи футболисти на домакините, които според него имат много перспективно бъдеще.


      На срещата присъства и Красимир Балъков, който изрази удовлетворението си от водените разговори със своя бивш съотборник, които поставят началото на едно по-тясно сътрудничество в областта на развитието на спортните отношения между Германия, където работи Бобич и в частност на неговата спортна агенция и бургаския клуб.  Все още е рано да се правят големи планове, но началото на тези отношения е поставено и от него се очакват добри перспективи заяви Красимир Балъков.


         На въпрос дали е доволен от показаното от неговите футболисти в последната предсезонна контрола, мениджърът на „акулите” изрази задоволството си от характера на отбора и от това, че футболистите са преследвали победата през всички 90 минути на двубоя. Той отчете и факта, че Сливен е един от най-добре представящите се отбори в страната и че с играта си доказва, че не напразно се намира в челото на таблицата.


      Утре „черноморци” ще направят възстановителна тренировка от 10.30 часа, след което ще почиват до вторник, когато е насрочено първото занимание за новата седмица. 




Прочетено: 2329 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Miss Sixty Инсталация pepi Флора Бургас 2009 моите цветя Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи къща на 20км от бргас Тавия Европейка Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development