Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Renesanz затварят лошите момчета на техното в метална клетка



Ключови думи:
01 Март 2009, Неделя





Посрещат навечерието на женския празник с двойна доза адреналин и пикантни зрелища в зала “Фестивална”


Броени дни остават до дългоочакваното мега-парти Battle Arena, което ще се проведе на 7 март в столичната зала “Фестивална”. 8 световни диджеи са поканени да премерят сили на бойната арена, a като хедлайнер се откроява името на Cristian Varela - техно диджей номер едно в света според музикалните наградите на Ибиза.


Организаторите от Renesanz са в трескава подготовка за събитието, което обещава да бъде изключително пищно. Сцената-ринг, която се подготвя специално за шоуто, ще бъде изградена от метални стълбове и решетки. Повече от 600 квадратни метра плат са предвидени за оформяне на залата, а три лазера и огромни по размер мултимедийни видеоекрани са само част от нещата, които ще нажежат атмосферата до максимум.


“Отдавна разбрахме, че хората имат нужда от нещо повече от гост-диджеи, добро озвучаване и осветление. Те търсят най-вече шоуто, забавлението и емоцията в една вечер и точно това мислим да им дадем на 7 март в голяма доза”, споделят Balthazar и JackRock.

 
По традиция от миналата година Renesanz и Max Factor и този път ще зарадват с осмомартенски подаръци нежната половина от аудиторията, която след полунощ ще има още един прекрасен повод за празнуване. 


Освен Cristian Varela, който преди 2 седмици грабна и титлата “Най-добър диджей на Испания” за осма поредна година, зад двата пулта на 7 март ще се изявят още редица именити участници – английските ейсид легенди Chris Liberator и Dave The Drummer, испанецът Bando, “свръх-тежките” Waldhaus и Weichentechnikk от Германия, както и българите Balthazar и JackRock.

 
Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.




Прочетено: 2630 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Флора Бургас 2009 ЛРД созопол Изгрев хотел приморец Строеж с кран газ 2 Цвете от прозореца ahtopol
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development