Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Общинският съвет на БСП – Бургас e взел решение за издигане кандидатурата на Сергей Станишев за водач на листата за депутати от Бургаска област



Ключови думи:
07 Март 2009, Събота





БСП в Бургас вади тежката артилерия. Очакват се покани за водачи на други листи. Според добре запознати подходящи са Йордан Цонев, Волен Сидеров, Лили Иванова, Йоан Костадинов.
С пълно единодушие на вчерашното си заседание  Общинският съвет на БСП – Бургас взе решение за издигане кандидатурата на Сергей Станишев за водач на листата за депутати от Бургаска област. Социалистите ще настояват пред Националния съвет на партията именно премиерът да  заеме първото място, тъй като досега водач на листата в морския град е бил лидерът на партията. При невъзможност от негова страна първи да бъде Стефан Данаилов. И  двамата са достатъчно популярни  и уважавани личности , които със своя авторитет могат да бъдат гарант за изборната победа на БСП в Бургаски многомандатен избирателен район.

Социалистите  ще настояват още Националният съвет на БСП да определи 2-то място в избирателната листа да бъде заето от  член на Общинския съвет на БСП - Бургас. Ние очакваме нашето предложение да бъде  прието единодушно, както от всички общински съвети в областта, така и от Областния Съвет, заявиха червените.

Предложенията  на бургаските социалисти  ще бъдат  внесени за разглеждане на Изпълнителното бюро на БСП, което трябва да го одобри и да го внесе в Нациoналния съвет.

До 10 април трябва да приключи провеждането на всички районни заседания, които да излъчат свои кандидати за депутати. Подреждането на листата ще стане на 11 април.
Автор : Teoдора Георгиева
http://www.bspbourgas.org/

 



Прочетено: 2398 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
тошко Мото клуб успях! през гората, до морето залез Конкур глазами зрителя Странджа Часовникът на Пролет, кокичета сред тухли Залез
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development