Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ЛИЛИ ИВАНОВА В „ЕМИГРАНТИ”



Ключови думи:
07 Март 2009, Събота





При една съвсем случайна среща в Монтрьо Мартин Карбовски се запозна с Емилия de Vevey – една българка, живееща от години в Швейцария. Емилия покани екипа на „Емигранти” в една от двете си къщи на самия бряга на Женевското езеро.


Емилия е от стара софийска фамилия. Емигрирала е преди ‘89 година и не се е връщала в България от 1992 г., когато майка и умира. Спомените й за България са избледнели. Единственият й ярък спомен е Лили Иванова, с която младостта й я сблъсква в прословутия апартамент на ул. „Оборище”, когато примата все още е женена за Янчо Таков. Емилия все още пази автографите си от Лили.


Историята на живота си Емилия определя като „красива” – след развода с първия си съпруг – българин - заедно с невръстния си син заминава от България с твърдото намерение да се омъжи повторно – този път за чужденец. И успява – на два пъти! Вторият й съпруг е швейцарец, когото среща съвсем случайно на улицата и се омъжва за него едва след месец. Живеят заедно три години до смъртта му. Сега Емилия е щастливо омъжена за седем години по-младия от нея банкер Доминик, живее в прекрасна къща на брега на Женевското езеро, притежава още една къща в съседство и е много доволна от живота си. Обича България, но не иска синът й да се ожени за българка, защото изграденият образ на българката в Швейцария е един-единствен - еротична танцьорка в стриптийз бар, а разликата между момичетата в България и Швейцария според нея е, че „швейцарките знаят какво искат – нищо че са грозни”.


Емилия покани Лили Иванова да гостува в дома й на брега на Женевското езеро. Единственото условие, което тя постави е Лили да й занесе като подарък от България зелева чорба. „Това за мен е един доста скъп комплимент!” – коментира изненадващото послание примата и обеща да й отиде на гости.


„Емигранти”, събота, 7 март 2009 година, 18:00 часа,

Нова телевизия

 



Прочетено: 4481 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Барселона дъга моите цветя Декабрь 2017 года Конкурс прическа Бургас 2009 Земя на хоризонта Весела Първа копка Долно Езерово Инкубатори за люпене на яйца Мото клуб ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development