Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Марта Вачкова и Жените на посещение в Москва



Ключови думи:
08 Март 2009, Неделя





Ексбрадърките Лиляна и Зейнеб и певицата Емануела обсъждат истинските мъже в предаването утре
По повод 8-ми март и българските културни дни в Русия женското токшоу по БНТ1 и неговата водеща Марта Вачкова са на специално посещение в Москва по покана на Българския културен център. В рамките на едноседмичната визита обаятелната водеща се срещна с най-елитните дами на родния и руския бизнес в руската столица, с успели представителки от Българския индустриален център там. Актрисата беше на официална вечеря с големия арменски актьор, режисьор и продуцент - Армен Джигарханян. „Напомняш ми на Ела Фицджералд”, споделил Джигарханян пред Марта. Днес предстои среща с известната певица Лолита Милявская, водеща на едно от най-популярните женски предавания – „Лолита. Без комплекси”, което се излъчва по руския ”Първи канал”. Вачкова ще се срещне и с руската киноактриса Вера Глаголева. Как празнуват руските дами своя празник, по-успели и по-уверени ли са от българските представителки на нежния пол - ще стане ясно в някое от следващите издания на „Жените”.
Темата в предаването утре, 9 март, е за мъжете и техните качества като силен пол. Дали наистина всички свестни мъже са гейове? Какъв трябва да е истинският мъж, какво очаква съвременната българка от един мъж? Какви са нейните изисквания към партньора, как самата тя възпитава синовете си? И по-малко жени ли се чувстваме от това, че мъжете напоследък у нас са по-скоро изнежени лигльовц – са само част от въпросите, на които гостите в студиото на „Жените” ще търсят отговори. За истинските мъже Марта ще си говори с ексбрадърките Зейнеб и Лиляна, с певицата Емануела, с психоложката Соня Китова и със Зоя Попангелова, съпруга на скиора Петър Попангелов. 
„За мен е най-важно мъжът да бъде отговорен. Не е задължително да е богат, но да бъде глава на семейството. Мъжете още малко и ще поискат ние да ги издържаме. Щом един мъж няма пари, значи е безотговорен. Може да работи и като таксиметров шофьор, но да се грижи за семейството си”, е на мнение Лили от Big Brother 3. Тя споделя още, че в основата на една връзка е мъжът да бъде стабилен и в леглото. Категотичен пример за Лиляна за истински мъж е Слави Трифонов
“Истинският мъж е мъжът, в който да се влюбиш безумно”, споделя Зейнеб Маджурова от първия сезон на Big Brother. Бургазлийката обяснява, че не бива мъжът да е по-глезен от жената. Тя е на мнение, че мъжете напоследък са се „разлигавили и искат дамите им свалят звезди и да ги обгрижват”. „Скоро на 8-ми март ние ще започнем да им подаряваме цветя”, е малко крайна в изказването си Зейнеб. Тя разказва, че джентълмените вече не са на почит и че материалният свят доста е ограбил някои от представителите на силния пол. Блондинката счита, че колкото по-богат е един мъж, толкова по-беден е емоционално. „Радвам се, когато видя някой мъж да покаже емоция, да се разплаче. За съжаление в живота ми в момента няма истински мъж”, доверява Зейнеб.

“Мисля, че съм докопала един истински мъж, който горе-долу отговаря на критериите ми”, откровено споделя попфолк изпълнителката Емануела. Тя разказва, че съвременните мъже не виждат положителен пример от бащите си, а българските майки са прекалено обсебващи и натрапчиво се месят в живота на своите синове.

Психоложката Соня Китова споделя, че е имала истински мъж до себе си, но го е изгубила. Тя изповядва, че е истински щастлива, защото все пак го е срещнала и че той я е карал да се чувства значима. „Най-много ме притеснява мекушавостта на съвременните мъже”, заявява Соня. Според нея има жени, които не могат да понесат джентълменско отношение към тях и наричат мъжете с обноски „лигльовци”. „Критериите на жените станаха прекалено високи и българските мъже не могат да ги следват”, е на мнение псиложката.

“Най-важните качества за един мъж са чест и достойнство”, казва Зоя Попангелова. „Българинът не може да играе голф, защото това е джентълменска игра”, споделя за финал съпругата на известния скиор. 


Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.



Прочетено: 4697 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пътят за никъде Пристанище Приморско козунак Tiffi Shop Стилът на знаменитостите съботно кафе Pink For Sale Кукерландия 2011, Ямбол аЗ В  АНГЛИЯ Камини CLAM - CORTONA angolare бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development