Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новина или "Има ли чистка в Община Бургас."



11 Март 2009, Сряда





Предварително искам да уведомя заинтересованите, че НЕ, такава чистка няма. Има пролетно почистване на територията на града и прилежащите селища, което е инициирано и финансирано от Община Бургас, и това е една прекрасна инициатива, за която им казваме БРАВО.
Речта иде за това има ли новина, какво е новина и дали новината, във вида, в който се появява, е коментар на събитие, т.е. последващ елемент, или наистина е нещо Ново.

Всяко Ново нещо, новина, новост или как там биха го нарекли на трета страница на печатното издание е просто отразяване на събитие, което е тейкнало плейс фю часа ъгоу и дали някой ще прочете пермутацията от думите, които се появяват в един и същи момент (почти, според зависи от оптимизацията, която някой изрод от нас е направил) в няколко бази данни, визуализирани чрез някаква технология и като цяло наречени "онлайн издание" или уеб сайт, както пък нежните души на непосветените го наричат.

Да предвидиш "новината" на базата на анализ на предварително събраната информация е съвсем друго и дори едно грешно предвиждане е по-Новини от всички копи-пейстнати описания на събития. А, ей се га се сетихме, че де факто това, което на село наричаме НОВИНА, е де факто описание на протичане на събитието, отразено и преразказано, чрез различни изразни средства с цел да дразни сетивата.

Запознатите са наясно, че броят на пермутациите (преразказите) е все още неизказно по-голям от броя на новинарските сайтове. До момента на запълване на всички свободни позиции прес-наетите работници могат да не увеличават броя на предадението думи, а след изчерпване - да увеличат с една дума и ще се освободи достатъчно място.

Де факто идеята да почнем да пишем този трактат беше малко по-друга, но изреченията текнаха в строен ред и ... не'а време



Прочетено: 3864 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
залез Конструкция Мебелна Фабрика ДИЕЗ Пристанище Приморско Бургас, мостика Бургаският кей Глухарчета Рози Първа копка Долно Езерово Щрауси край Грудово евро 2008
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development