Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Bourgas.Org на пет години30 Август 2004, Понеделник


Автор: Burgas Info
Нашите верни приятели от Bourgas.Org, отпразнуваха тези дни своя пети рожден ден.
Bourgas.Org e частна собственост, юридическо притежание на фирма "КАК", което не е съкръщение а въпрос.
В началото бе Org-ът, както казват те, каквото и да означава то на техния трудно смилаем, но лесен за изпиване език. В общи линии името е предопределено: ./com го държи Чавдар, който отдаван е в Английя и не ще да го продава, а .net е регистриран в Бусофт, по времето, в което част от екипа на орг-а работи там :)) BTW и до днес двата сайта си сътрудничат, така както от няколко месеца е и с БургасИнфо.

Та този "орг" стнал после мода в бургакото домейн пространство, стартира на 26 август 1999 година. Кандърмите продължават около месец, докато бъде регистриран домейнът. С присъщото на годините закостеняло мислене (десктоп) по-възрастните гледат с леко пренебрежение на закачката, която младите им колеги предлагат, стоят и "гледат сеир" ... за кратко ...

Дизайн Теодор Седларски. Програмиране: Руслан Русинов. PR и чат :)) Иво Димитров.
Тогава млади, ентусизаирани - днес улегнали мъже, всеки тръгнал по своя професионален път, но ... останали верни на орг-а, и продължават да работят за него.

С летящ старт към тях се присъединяват Искра и Гергана Георгиеви, а после още много други. Днес най-младият член на екипа е на 15 години и ... "май има хляб в него (много бил задобрял" казват старите:).

Днес орг-ът се реконструира и преработва , иначе държи първенството по най-дълго задържал се дизайн. И като иде дума за "дългото" - ше бъдат въстановени старите рубрики “Maniacs” и “gamez” с общ редактор - не безизвестния от тогава Евгени Манов.


all of a sudden, както обичат да си казват уж изненадани членовете на екипа - много хора са мислили, че боургас.орг е притежание на нестопанска (с идеална цел) организация.
И между другото много са потребявали екипа като такъв, но днес повечето клиенти знаят, че сиренето е с пари , а за програмиста времето е като сиренето (и бирата ... :))

В екипа работят само доказани специалисти и млади хора които са направили първите си стъпки там. Между другото, изхвърлени от екипа няма - има хора, които са си тръгнали - например за Франция :)

Без специална препоръка в Bourgas.Org не може да се почне работа. Екипът предпочита хората с които ще работи да не са работили в други подобни фирми. До момента около 500 деца са минали през тяхната школа, а клиентите които ползват техните услуги са повече от 200.

Три години Bourgas.Org е член на журито за определяне на най- добрия български сайт.

Bourgas.Org е бургаският Web- портал, който предлага ежедневно актуализирана информация за светския, културния и бизнес живота в града ни. На техния адрес можете да намерите и препратки към страници на бургаски фирми и към теория на маневрата (да си дойдем на думата :-) .

От името на екипа изказваме благодарност на всички, които са ни подкрепяли, критикували, псували, досаждали, губили времето, които са били наши верни приятели и фенове /дори на оня системен администратор, сложил на конкурентен форум "bourgas.org" за топик и т.н.

За нас всеки контакт с Вас е неповторим.

И една вметка - актуалното заведение не е "куцата медуза", а "groovie"Прочетено: 2416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас., ФЛОРА 2008 Велодорожка ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК бургас Щрауси край Грудово жажда за светлина Разоран двор, угар Черноморец Бургас Индивид в Червено море бургаска среща Пристанище Приморско Лувъра, Париж - от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development