Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мусала Софт за седма година на международното изложение CeBIT в Германия



12 Март 2009, Четвъртък





Мусала Софт отбеляза седмото си поредно участие на най-голямото технологично изложение за информационни и комуникационни технологии в световен мащаб - CeBIT 2009. Освен на откриването, компанията бе поканена на официалните приеми на Калифорния - партньор на тазгодишното изложение, Англия и Тайван. 

CeBIT 2009 се проведе от 3 до 8 март в Хановер, Германия. Въпреки световната рецесия, предпазливостта на бизнеса, в контекста на икономическия дисбаланс и свиването на изложението с над 20%, в сравнение с 2008 година, CeBIT 2009 успя да вдъхне оптимизъм в света на ИКТ индустрията. Над 4300 компании от 69 страни се изправиха пред предизвикателствата на международната криза и избраха платформата на хановерското изложение, за да търсят нови възможности, партньори и хоризонти. Денят на българската ИКТ индустрия, който се проведе на 5 март, също се „противопостави" на негативните международни тенденции, привличайки повече интерес в сравнение с предходни години.

„За нас беше важно да усетим тенденциите, с оглед на все по- засилващата се световна икономическа криза. Останахме приятно изненадани от големия брой направените контакти и целенасочен интерес към специфични услуги, които предлагаме, но тепърва ще правим оценка и проследяване на истинските резултати." - сподели Пламен Цеков, Вицепрезидент бизнес развитие.

На CeBIT 2009, Мусала Софт представи своя опит в шест технологични области:


Интеграция на бизнес приложения и системи- Приложения, базирани на водещи BPM, SOA и EAI технологични платформи:IBM WPS, Oracle/BEA, webMethods, TIBCO, SAP XI и др.
Системи за бизнес анализ и отчитане и Data warehousing - Oracle, SAP, IBM, Terradata
Автоматизирано тестване на софтуер - IBM Rational, HP Mercury, OpenSource
Модернизация и миграция на остарели приложения
Системи за управление на идентичността и Application Security
Embedded и мобилни приложения - Symbian, Windows Mobile, PalmOS и други операционни системи.


Мусала Софт (www.musala.com) е водеща компания в сферата на софтуерните услуги специализирана в интеграция на бизнес приложения и системи, системи за бизнес анализ и отчитане, миграция и автоматизирано софтуерно тестване. Мусала Софт има богат опит в организиране и изпълнение на географски разпръснати проекти, обхващащи целия жизнен цикъл на продукта/софтуерното решение. Компанията е с доказана репутация на надежден бизнес партньор благодарение на множеството си успешни проекти и удовлетворени клиенти - от малки стартиращи фирми до държавни институции и мултинационални компании.



Прочетено: 3345 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Пожарната в Бургас Един Spirit of Burgas залез над ез.Вая-Бургас.JPG Pepi Арина Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Във висините Гъбките майк Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development