Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”



Ключови думи:
16 Март 2009, Понеделник



От популярното шоу са го харесали след като гледали негови телевизионни репортажи.

Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”. От популярното  шоу са го харесали след като гледали негови телевизионни репортажи.  Забавното предаване по  „Нова телевизия „остана без свой представител в Бургас преди година ,тъй като тогавашният им репортер - созополлията Христо Бардуков  бе избран за  общински съветник.
 „Нямам намерение да се цаня за общински съветник ,макар че няколко бургаски  тв журналисти станаха политици и вместо да слязат  от екрана ,се облякоха в черно и започнаха всеки ден да ни крещят  от телевизора . Незнам дали това е нормално.За мен е абсурдно и смешно– споделя Стойчо.
За абсурдниите и смешни неща  около нас , които често дори не забелязваме  си говорехме и с Джуди Халваджиан ,който е продуцент на „Господари на ефира”.С него в София гледахме и обсъждахме  италианските варианти на предаването „Striscia La notizia”. В Италия  то  е най-скандалното и най- гледано  вече двайсет години.

Коментирахме и чисто технически подробности около заснемането на репортажи от Бургас  както и възможностите за ползване на скрити камери при по-специални случаи.

Стойчо Иванов или както го наричат на галено колеги и приятели Чочо ,вече дванайсет години  е част от бургаските медии .

„Бил съм телевизионен оператор ,  водещ на новини и забавни предавания  ,дълго време дори съчетавах  телевизията с радио. Три години  водих сутрешен блок по радио FM +  ,а следобед  слагах костюм и  заставах  пред камерите на тогавашната ефирна Рент телевизия.”

В момента Стойчо е съавтор и водещ  на светското  предаване „Ревю”излъчващо се  по бургаските  телевизии RN – канал 0 и TВ –МИКС , и член на управителния съвет на сдружението организиращо известните  медийни награди „Златен мамул”.

Освен в  Бургас, като кореспондент   Стойчо ще има ангажимента  да   снима репортажи за ”Господари на ефира „  и във околните  общини на региона .

 В София ,той заедно с част от екипа на предаването са разгледали множество сигнали изпратени по имейла от граждани на Бургас и съседни общини.Имало е  изпратени  писма от  Айтос, Царево, дори  Малко Търново.

 Първият материал за  „Господари на ефира „ще можем да гледаме в сряда по Нова ТВ.

Всеки може да изпрати свое предложение с тема за репортаж на сайта на предаването http://www.gospodari.com/

 



Прочетено: 8923 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Инкубатори за люпене на яйца Конкурс прическа Бургас 2009 Кокили за Строителите-супер НОВО!!! камини Spirit of Burgas Пони тоже кони pepita Небе жици край пътя спретната къщурка Бургас, ФЛОРА 2009 Руски паметник, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development