Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаските социални работници си честитиха празника пред Общината



Ключови думи:
17 Март 2009, Вторник





С решение на Международната федерация на социалните работници за Ден на социалната работа през 2009 г. бе определен 17 март. По този повод на площада пред Общината си дадоха среща бургаските социални работници от всички направления в тази дейност, както и потребители на техните услуги.

В отбелязването на празника се включиха кметът на община Бургас Димитър Николов, зам.-кметът д-р Лорис Мануелян, директорът на дирекция „Здравеопазване” д-р Ивайло Димитров, нач.-отдел „Социални дейности” Мая Казанджиева, директорът на "Социално подпомагане" в Бургас Вълчо Вълчев, Виолета Радева - директор на секретариата на бургаската червенокръстка организация.

Демонстрирайки задружността на своята гилдия, пред Община Бургас застанаха социални работници от Дом за стари хора „Цвета и Анка Върбанови”, дирекция „Социално подпомагане” - Бургас, Защитено жилище за хора в риск, Защитено жилище за лица с умерена и лека степен на умствена изостаналост, Обединено счетоводство за обслужване на социални заведения, Домашен социален патронаж, Център за социална рехабилитация и интеграция на хора със зрителни увреждания, бургаски студенти в специалност „Социални дейности” и представители на неправителствени организации, предоставящи социални услуги.

„Целта на това честване е да се популяризират вашата работа и роля в обществото, защото сте важни и необходими”, каза кметът Николов на социалните работници. Топли думи към тях отправи и д-р Мануелян, а към поздравленията се присъединиха талантливи деца от хор „Милка Стоева” към Младежки културен център и минувачите по главната улица.

Професията на социалния работник е една от най-хуманните и едновременно с това една от най-неблагодарните в съвременния свят. Общинска администрация - Бургас прибавя своите към всички останали пожелания по случай 17 март:

Благодарим ви, че ви има! Бъдете живи и здрави, скъпи социални работници!

 



Прочетено: 3002 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 европейка Приморско витраж4 ahtopol моите цветя Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Салат дьо Шоп Жреци на музите 2009 Алуминиеви парапети Промоция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development