Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Силвия от „Сървайвър” 3 и най-секси БГ дупе Биляна Йотовска обсъждат проблемите на жените с големи гърди18 Март 2009, СрядаСилвия от „Сървайвър” 3 и най-секси БГ дупе Биляна Йотовска обсъждат проблемите на жените с големи гърди

Темата в предаването “Жените” на 19 март, четвъртък, са големите женски гърди и големите проблеми, които те създават. Болки в кръста и гърба, допълнителни разходи за сутиени по поръчка, труден избор на дрехи... това са само част от проблемите на едогърдестите дами.

Топмоделът Биляна Йотовска, която бе провъзгласена за „Мис дупе 2008”, ще заяви в предаването: „Не вярвам на мъже, които казват, че не се интересуват от големи женски гърди”. Красивата манекенка, чийто резмер е „80 С”, си спомня за своя съученичка с най-големите гърди в класа, с която момчетата редовно са се сбивали в знак на симпатия. Заради големия си бюст момичето било подлагано на постоянен тормоз от страна на своите съученици, които всъщност са я харесвали точно заради по-едрите й гърди.

Ани Михайлова от „Шоуто на Канала”, чийто размер е два пъти “D”, споделя, че гърдите й са пораснали още, когато е била на 11. Те изведнъж започнали да растат “като гъби”. В началото Ани се притеснявала, но после разбрала, че големите гърди са предимство. Все още хората я потупват по гърба, за да не се прегърбва.

Красивата сървайвърка Силвия Радулова си купува сутиени с големина “75 В +”. Почитателката на екстремните преживявания споделя, че най-подходящият спорт за стягане на бюста е плуването, както и упражненията с гирички. Марта провокира Силвия да направи няколко лицеви опори в студиото. Сървайвърката заедно с гласа зад кадър Жоро Златарев се впуска в надпревара за най-много лицеви опори, изпълнени за най-кратко време, и успява да го победи.

Психоложката Соня Китова обяснява, че „малките момиченца се притесняват от порастването на гърдите си, защото още не са осъзнали красотата на своето тяло”. Китова разсяснява защо мъжете обичат женските гърди. Според психологическите теории това ги връща в детството, защото тогава около гърдите на майка си те са се чувствали защитени и уверени.

Женското ток-шоу по БНТ1 с водещ Марта Вачкова се излъчва от понеделник до четвъртък от 11:00 часа преди обяд.
Прочетено: 7537 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
вместо сняг на Коледа Камини CLAM - CORTONA angolare Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Европейка Конкурс прическа Бургас 2009 Пази се Богориди, Бургас Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Барселона Тавия singing in the rain :)))
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development