Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Чучков Брадърс” започват снимки на новия български филм „ТИЛТ”Ключови думи:
18 Март 2009, Сряда

Миналата седмица в Германия започнаха снимките на новия български пълнометражен филм „ТИЛТ” с продуценти „Чучков Брадърс” (България) и „Остлихт филмпродукцион” (Германия). Лентата е копродукция с БНТ и ще се реализира с финансовата подкрепата на Национален Филмов Център, фонд „Култура” на Столична община, регионален фонд МДМ – Германия, програма МЕДИА на Европейския съюз, фонд „Евроимаж” към Съвета на Европа и програма NIPKOW – Берлин. На 24 март е стартът на снимките в България.

Сюжетът проследява една любовна история, развиваща се на фона на променящата се политическа и социална картина у нас в началото на прехода. С премерен хумор историята разкрива сблъсъка на банда добри приятели с авантюристичен дух с предизвикателствата на емиграцията, затъналата в престъпност родина и аморална обществена среда. Въпреки че ни препраща в началото на 90-те години, филмът се отличава с особена актуалност и е насочен към младата публика. 

 Прочетено: 3814 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кафе Карамел Spirit of Burgas Бургас-моста вечерен Бургас Рибарското селище привечер wood Гараж на село Бургас Връзка Цъфнали череши
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development