Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Министър Миглена Тачева откри новата сграда на Административен съд-Хасково



Ключови думи:
22 Март 2009, Неделя





Министърът на правосъдието Миглена Тачева и председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев откриха днес новата сграда на Административния съд в Хасково. ”Всичко, което е направено тук е поредният убедителен пример за резултатността на нашите усилия да осигурим съвременни условия за работа на всичките 28 административни съдилища в страната”, каза на тържеството министър Миглена Тачева. Тя подчерта, че административните съдилища имат все по-голямо значение, тъй като гражданите и юридическите лица се сблъскват всекидневно с административни пречки и проблеми, които налагат необходимостта да потърсят своите права в съда.
Министър Тачева увери присъстващите, че Министерство на правосъдието и в бъдеще в рамките на своите правомощия, съвместно с Асоциацията на административните съдии, ще работи за решаването на всички, стоящи на дневен ред проблеми.
    Водосвет за новата сграда на съда отслужи пловдивският митрополит Николай.
    Строителството е продължило малко повече от година, инвестирани са близо 2 млн. лева.


Прочетено: 3340 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас-моста Залез МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Международен Семинар на фризьорите София Декоративната кула до хотел Републиканска след ремонта МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. аз Кукерландия 2011, Ямбол Весела ПОЛКОВНИКА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development