Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Два избора в рамките на месец и два дни - Избираме евродепутатите на 7 юни, българските – на 5 юли



04 Април 2009, Събота





За 7 юни са Изборите за Европейски парламент, а изборите за национален парламент ще са най-вероятно на 5 юли. Георги Първанов обяви датите на специална пресконференция. Той предупреди Народното събрание, че ако депутатите не подкрепят вкарването на мажоритарен елемент в пропорционалната избирателна система, заедно с парламентарния вот той ще предложи на парламента насрочване на референдум по този въпрос.
Георги Първанов заяви още, че ще реагира негативно, ако бариерата за влизане на коалициите в парламента се вдигне, каквато идея вече има.

„Категорично ще бъда неудовлетворен, ако се запази сегашната система. Ще бъда неудовлетворен, ако се излезе с тезата, че преференциалната система е въпрос на избор на личност. Преференциалната система не е промяна, тя е подмяна”, заяви президентът.
Президентът заяви още, че голяма част от исканията на протестиращите полицаи са основателни, но изрази огорчение от поведението на някои от тях: „Няма случай в българската история униформен да си е хвърлил пагона по такъв начин. Като не ти се служи, вземи си шапката и си отивай”.



Прочетено: 2380 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 моите цветя Бодил край Ясна поляна небе палма Полет Конкурс прическа Бургас 2009 ВИК УСЛУГИ БУРГАС Странджа, Бръшлян Pepi Графила 2009, Бургас Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development