Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За два дена в Бургас ще се проведат две колоездачни състезания



09 Април 2009, Четвъртък





За два дни почитателите на колоезденето в Бургас ще имат възможността да наблюдават две състезания, включени в спортния календар на Общината за 2009 г. На 11 април ще се проведе надпреварата за Купа „Георги Коев”, а на 12-ти за Купа „Бургас”.

Маршрутът за Купа „Георги Коев” започва и свършва на бул. ”Демокрация” /автобусната спирка пред жилищен блок „Краставицата”/ - ул.”Адам Мицкевич” - бул. ”Димитър Димов” - ул. ”Константин Величков”. Старт ще бъде даден в 16.00 часа на 11 април /събота/. Награждаването е предвидено за 18 - 18.30 часа. За нуждите на състезанието от 15.00 до 18.30 часа ще бъдат затворени за движение бул. „Демокрация” /източно платно/ - в участъка от кръстовището с бул. ”Димитър Димов” до кръстовището с ул. ”Адам Мицкевич”, бул. „Димитър Димов” - от кръстовището с бул. „Демокрация” до кръстовището с ул. „Места”, улиците ”Константин Величков” и ”Адам Мицкевич”. За посочения период западното платно на бул. „Демокрация”, в участъка от бул. „Димитър Димов” до ул. ”Адам Мицкевич”, ще се ползва двупосочно.

Автобусни линии с направления: Слънчев бряг, Поморие, Варна, както и автобус № 4, ще се движат двупосочно по бул. „Демокрация” - ул. „Н. Петков” - ул. „Димитър Димов”. За посочения период няма да се обслужва автобусната спирка при 3-та поликлиника.

Състезанието за Купа „Бургас” /12 април/ ще започне от Битака в к-с ”Меден рудник”. Колоездачите ще се движат в посока  с. Твърдица, ще се върнат и ще финишират отново пред Битака. Началото на състезанието е в 10.00 часа, а награждаването е предвидено за 12.30 часа при старт/финала. За нуждите на тази надпревара няма да се наложи промяна в маршрутите на автобусите или реорганизация на движението.

 



Прочетено: 2241 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Летен театър така е по-добре Краси Международен Семинар на фризьорите София ВИК УСЛУГИ БУРГАС Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Залив край Созопол на тела оферта заем  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Първа пролет наближава, кокичета в двора
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development