Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Спортна медия снима филм за “Черноморец – Бургас”



Ключови думи:
11 Април 2009, Събота





В продължение на два дни екип на ТВ 2 - телевизията, която притежава правата за  излъчване на мачове от българското първенство бе край морето, за да заснеме филм за „Черноморец – Бургас” и неговия мениджър Красимир Балъков.
Авторите на материала, който ще се излъчи съвсем скоро, не скриха удивлението си от мащабните проекти, с които се е заело ръководството на бургаския клуб. Както вече всички, които се интересуват от футбол знаят, пред „акулите” стои осъществяването на няколко грандиозни проекта, които ще се осъществят за пръв път не само в България, но и на Балканите. Целта е „Черноморец – Бургас” да постави началото на изграждане на европейски модел за обучаване на младите футболисти, развитието на таланти и създаване на атмосфера около футболните мачове, които да превърнат всяка футболна среща в радостно преживяване, така както е в страните от Централна и Западна Европа.

По време на престоя си в Бургас, екипът на медията се срещна с много интересни личности, чиито мнения ще намерят място във филма. Самите автори на филма след края на снимките споделиха, че срещите с хората от Бургас, мениджъра Красимир Балъков, изпълнителния директор Фреди Бобич, както и с футболистите от представителния тим на „акулите”, са ги заредили с оптимизъм за бъдещето на бургаския тим, а самите те с нескрит интерес очакват монтирането на материалите и излъчването им на телевизионния екран.   

 



Прочетено: 2137 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Мебелна Фабрика ДИЕЗ Tiffi Shop Жълто подрумиче Welcome Осенний натюрморт ХРИСТИ Дива свиня зад решека Община Бургас Spirit of Burgas Пристанище Приморско Небе
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development